Konkurser – håndtering

Kursusinitiativ.

Horten inviterer til arrangement om håndteringen af en konkurssituation på dagrenovationsområdet. Arrangementet tager sit omdrejningspunkt i en beredskabsplan for en konkurssituation og sætter fokus på de regelsæt, som får betydning for kommuners og forsyningers håndtering af konkurssituationen. Dagrenovationsområdet et bevågent område, hvor mange borgere berøres, såfremt en dagrenovatør rammes af konkurs.

En konkurs indtræden vil med stor sandsynlighed medføre, at der fra konkursdekretets afsigelse ikke længere indsamles dagsrenovation, da en kurator som oftest ikke finder det gavnligt for konkursboet at indtræde i et løbende kontraktforhold af denne kontrakttype.

Det kan skabe store udfordringer og bekymringer for kommuner og forsyninger, som således kommer til at stå i en meget vanskelig situation, hvor både det konkursretlige, offentligretlige og udbudsretlige regelsæt får betydning for kommuners og forsyningers håndtering af konkurssituationen.

Nicolai Dyhr, Andreas Christensen, Henriette Soja og Rikke Munk Rye Andersen, der repræsenterer et bredt juridisk felt inden for de relevante regelsæt, inviterer på denne baggrund kommuner og forsyningsselskaber til et arrangement om håndteringen af en konkurssituation på dagrenovationsområdet.

Der vil ligeledes være mulighed for spørgsmål og dialog.

MÅLGRUPPE: Kommuner og forsyninger, der til dagligt arbejder med dagrenovationsområdet.

Kontakt: Horten

Dato: Torsdag den 7. september 2017 kl. 9.30 – 12.00

Sted: Aros – Sunset lounge, niveau 9, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

Del dette med dit netværk: