“De næste skridt”

”De næste skridt” i Offentlig Digitalisering – Strategi & ledelse – Trends & teknologier Konference, digitale maskinrum & Pit-Stops: Et oplæg til ny luft, partnerskaber og øget samarbejde  

Nu er der åbent for tilmelding!

 DIGITALISERING2020 – VELKOMMEN

til en dag i det offentlige digitale maskinrum, hvor der stilles skarpt på ledelse, processer, gevinstrealisering og digitale megaprojekter. Vi tager temperaturen på nationens digitale dagsform. Det offentlige Danmark bruger hvert år 12 milliarder kroner på digitalisering. Midler, der skal sikre nye tidssvarende borgerservices og mere optimal velfærdsadministration. Velkommen til en dag med branchens topaktører, der giver deres dagsaktuelle bud på, hvor langt digitaliseringen er nået.

Årets DIGITALISERING2020 er en dag med faglig fokus på: Digitalt lederskab & kompetencer; Digitale udfordringer i praksis, roller og ejerskab; Tiden efter de gamle ”Legacy-systemer”; Dataregistreringer – gevinsthøst & kvalitet; Robotter, ”Skyen”, effektivitet & kvalitet.

Et stort dagsprogram – med ”gør-det-selv-elementer”:
Sammensæt dit eget program. En blanding af visioner og praktisk værksted – plenumindlæg og hvad vi kalder ”det digitale maskinrum”, hvor der kan ”nørdes” via specialistindlæg og i tillæg pit-stops på stande hos aktører, med noget fagligt på hjertet, gode råd – og en god snak om Offentlig Digitalisering2020. Tilsammen en stærk garanti for en udbytterig dag!

Konference, digitale maskinrum & pit-stops: DIGITALISERING2020 – OFFENTLIG DIGITALISERING
Dato og tid:
 Torsdag den 9. november 2017 | 08:30-16:30
Sted: Scandic Hotel, Sydhavnen København, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV
Pris: Prisen er beskeden – og endda med indbyggede rabatter til de hurtige
Mød bl.a.: EG, cBrain, Rambøll, Netcompany, Microsoft – Mediepartner: Version2

Se programmet og tilmeld dig på www.digitalisering2020.dk

MÅLGRUPPE: OFFENTLIG DIGITALISERING2020
Velkommen til en dag, der er målrettet: Beslutningstagere, IT- og Digitaliseringsfagfolk og -chefer i kommuner, regioner og styrelser, it-arkitekter, kommunaldirektører og ansvarlige for strategiske og økonomiske beslutninger. Velkommen også til ansvarlige politikere, myndigheder, interesseorganisationer, rådgivere og branchens leverandører. Vort mål er at du som deltager og medvirkende præger indlæg og debatterer, så effektiv offentlig digitalisering positivt udvikles og fremmes.

Tag dine kolleger med, er vores opfordring. Prisen er beskeden og der er garanti for stort fagligt udbytte og masser af energi. Mød specialister/centrale aktører i Offentlig Digitalisering – besøg også DET DIGITALE MASKINRUM, hvor der i individuelle værksteder/sessioner nørdes lidt mere med temaerne.

OFFENTLIG LEDELSE – TALENT & ENGAGEMENT.
Får vi nok valuta for ud af de tocifrede milliardbeløb, samfundet hvert år bruger på udvikling og drift af offentlige it-systemer? Offentlig Digitalisering2020 byder på aktuel debat, indlæg om overblik, effektiv organisering, engagement og nyt digitalt lederskab. Vi tager også debatten om rolle- og opgavefordeling – ”samspil eller opgavetyveri” – offentlig-privat, og sætter fokus på betydningen af viden via data for udvikling af services, ”forretning” og et fagligt team-samspil. Dette som en genvej til gevinsthøst, ressource-effektivitet og kvalitet.

Her finder du program og her kan du tilmelde dig: www.digitalisering2020.dk

Del dette med dit netværk: