Vicedirektør får toppost

Version2: Rikke Hougaard Zeberg er blevet hyret som ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen. Hun overtager jobbet som Danmarks digi-boss efter Lars Frelle-Petersen, der i juni tog et job som afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriets departement. Rikke Hougaard Zeberg har indtil nu været vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen og har siden Frelles afgang været konstitueret direktør oven i hatten. Nu bliver den stilling altså permanent.
– Jeg har været med, næsten siden styrelsen blev skabt, og ved derfor, at jeg nu skal til at bygge videre på noget solidt og velfungerende,« udtaler Zeberg. Der venter mange store udfordringer, men jeg kender sagerne og styrelsens mange dygtige og engagerede medarbejdere, så jeg føler mig helt tryg ved, at vi sammen kan løfte opgaven, fortsætter hun.
Rikke Hougaard Zeberg er uddannet cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har siden 2012 været vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. Hun tiltræder sit nye job med det samme, mens stillingen som vicedirektør vil blive opslået snarest, oplyser styrelsen. Mød Rikke Hougaard Zeberg på Digitalisering2020, den 9. november 2017.  www.digitalisering2020.dk

Del dette med dit netværk: