+2000 til IT-Messe

Odense får besøg af mere end 2000 personer, den 28. september 2017, når KL inviterer til digitaliseringsmesse i Odense Congress Center.

Kontorchef Pia Færch, Digitalisering og Borgerbetjening i KL udtaler: – Kommunerne står i frontlinjen, når de nyeste digitale velfærdsløsninger skal tages i brug. Der sker hastige teknologiske spring, som forandrer den måde, de ansatte i kommunerne traditionelt har gjort deres arbejde på.

– Derfor afholder KL Digitaliseringsmessen, for at give kommunerne lejlighed for et kig ind i fremtiden, siger Pia Færch.

Messen er en mulighed for et møde med de nyeste løsninger indenfor digitalisering og borgerbetjening, den digitale folkeskole, velfærdsteknologiske løsninger, it- sikkerhed, droneanvendelse, kunstig intelligens og flere nye teknologiske tendenser og trends.

SPEED DATING med KL, KOMBIT, Digitaliseringsstyrelsen og messens øvrige alliancepartnere. Disse tegner tilsammen et billede af hvordan offentlig digitalisering ser ud og hvor vi er på vej hen både i forhold til de fællesoffentlige og fælleskommunale strategier. Herunder hvordan velfærden skal udvikles frem mod 2020.

ET FAGLIGT PROGRAM OG ET BREDT UNDERHOLDNINGSPROGRAM skal krydre dagen og give inspiration og sikre adspredelse.

Del dette med dit netværk: