Derfor hedder vi SMVDanmark

Flere brancher og flere typer virksomheder skal kunne se sig selv i Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder. Det er baggrunden for, at Håndværksrådet har skiftet navn til SMVdanmark. Sådan forklarer adm. direktør Ane Buch.

Danmarks eneste hovederhvervsorganisation for små og mellemstore virksomheder har taget et vigtigt skridt ind i en ny æra. Navneskiftet, er et vemodigt farvel til ’Håndværksrådet’, som har tjent de små og mellemstore virksomheder godt i 138 år. SMVdanmark åbner nogle nye muligheder, forklarer Ane Buch.

– Vores navneskifte er et direkte resultat af en omfattende strategiproces, Håndværksrådet har været igennem. Både vores nye strategi og selve navneskiftet til SMVdanmark er en erkendelse af, at vi både kan og vil favne meget bredere. Vi vil kæmpe for stadig flere typer af virksomheder i flere brancher, og SMVdanmark skal slet og ret være den eneste hovederhvervsorganisation, der alene varetager danske SMV-virksomheders erhvervspolitiske interesser, lyder meldingen.

– SMVdanmark er gearet til at favne den lange række nye brancher og virksomheder, der bl.a. er opstået som en naturlig del af den samfundsmæssige og teknologiske udvikling samt den generelle globalisering. Vi vil kort sagt sikre, at alle SMV-virksomheder i Danmark får de bedst mulige erhvervspolitiske vilkår og rammebetingelser, og at den enkelte brancheorganisation og medlemsvirksomhed bliver bistået hurtigt, effektivt og fagligt korrekt i deres individuelle drifts- og udviklingsmæssige udfordringer og spørgsmål, slutter Ane Buch.

Del dette med dit netværk: