Bedre, hurtigere, lettere

André Rogaczewski, CEO, Netcompany, Formand for DI Digital: – I sidste ende, er det kunden, der ejer opgaven! – Vi har ét til fælles! Data Det er en fælles opgave at samle og genanvende data, til fordel for skalerbare værdiskabende borgerservices, i alle tænkelige former og formater. Sådan sagde Netcompany-chefen i sit indlæg på Offentlig Digitalisering2020, den 9. november.

Og han fortsatte: Det er kun gennem et fælles data ejerskab, at vi beriger information (AI, IOT), så vores løsninger bliver klogere og klogere. Det er udgangspunktet for en innovativ offentlig service!

Rogaczewski: – FREMTIDEN i den offentlige sektor bliver først og fremmest bedre!  Grundlaget for at træffe bedre beslutninger, bliver mere sikkert. Og det kommer til at gå meget hurtigere! Det vil give lettere arbejdsgange – oså løst af skærmrobotter og data assistenter, og automatisering af rutine jobs giver frihed og mere lyst til at innovere. De nye teknologier vil give lettere adgang til information: finger touch, stemme- og persongenkendelse bliver alment. Individuel service ved hjælp af AI, IoT vil også være alment.Det bliver med sikkerhed ikke alt sammen inden 2020 … men udviklingen er i gang!

– Det bliver også en fremtid, hvor vi er mere parate til at dele data om os selv – fordi vi oplever effekten af den! Her er vi fortsat noget helt specielt i Danmark … men andre lande er opmærksomme på , hvad der skal til … og de vil gerne både indhente og overhale os.

Hvordan fortsætter vi med at levere stærke digitale leverancer og samtidig være en del af en sund offentlig konkurrence?, spurgte Rogaczewski – og gav følgende bud: – I Netcompany er vi først og fremmest drevet af ét overordnet formål: et bedre samfund for borgere og vækst for virksomheder. – Vi transformerer og innoverer via teknologien, vi stiller krav til os selv og til vores kunder, vi bygger på talent og udfordrer konstant vores viden om teknologiens muligheder og vi har en velsmurt maskine! I tillæg leverer vi til tiden og til budget, med dyb projekt indsigt.  Vi samarbejder og har mange partnerskaber …og vi har klart for øje, at i sidste ende, er det kunden, der ejer opgaven!

FAKTA: Netcompany A/S, grundlagt  i 1999. Antal medarbejdere pr Januar 2017 1000, i dag: 1.550. Vi er internationale – med kontorer i Danmark, Norge, U.K, Polen og Vietnam.

Del dette med dit netværk: