Digitalisering

Offentlig Digitalisering2020

Vi fortsætter fokus på digitaliseringsstrategien i 2018! Efter en super spændende og højrelevant dag, den 9. november på Scandic i København med fuld fokus på Offentlig Digitalisering2020 har vi allerede fastsat datoen for næste års konference. Sæt kryds i kalenderen: Torsdag, den 22. november 2018 – og vær med når vi for 4. år i træk stiller skarpt på – og gør status for – Offentlig Digitalisering 2020, igen på Scandic Hotel i Sydhavnen i København.

EN GOD IDÈ? Vær med til at sætte præg på programmet …2018 udgaven får markante pejlemærker, med fokus på nytænkning, helhed og handlekraft … det bliver en udgave med meget mere deltagermedvirken – herunder med aktive poster-sessions mv. – følg med på digitalisering2020.dk, hvor dine kommentarer og forslag også er meget velkomne!

Du kan finde alle præsentationer fra i år her: http://www.digitalisering2020.dk/praesentationer/