FORSYNING & ENERGI

FORSYNING2020 … rift om pladserne

Konferencen Forsyning2020

VÆR MED – PRÆG UDVIKLINGEN:

http://www.forsyning2020.dk/wp-content/uploads/2017/12/flyveblad-forsyning2020.pdf

3 forsyninger byder velkommen til en dag med masser af god energi og viden til Danmarks forsyninger. Konferenceformen er tilrettelagt i et dynamisk format, der inviterer til åben drøftelse af rammer, vilkår og indhold i moderne forsyningsledelse. Bemærk, at der også i år er en postermulighed … se nedenfor.

Initiativtagere og programgruppe for Koldinghus-konferencen; FORSYNING 2020 er Herning Vand A/S, BlueKolding A/S og Kalundborg Forsyning A/S. Praktik- og programarbejde forestås af Stjernholm A/S og UdbudsMedia.dk

Koldinghus-konferencen; FORSYNING 2020 – torsdag, den 15. marts 2018, er målrettet og henvender sig til bestyrelse og ledelse i forsyningsvirksomheder, samt forsyningspolitikere i kommuner og regioner, ligesom ledelse hos rådgivere-, service-  og leverandørvirksomheder til branchen er velkommen.

FORSYNING 2020 –Postere: Forsyninger har mulighed for – via poster-stande, at præsentere aktuelle faglige projekter – ex. projekter, der præsenterer ny viden eller inviterer til samspil/partnerskab om fornyelse/effektivisering/teknologi andet samspil … tag gerne kontakt for nærmere aftale om poster præsentation.

Tilmelding og yderligere information: www.forsyning2020.dk

På gensyn i Kolding
Herning Vand A/S, BlueKolding A/S, Kalundborg Forsyning A/S