INDKØB, UDBUD & OPS

Ros til 10 Vestegns Kommuner!

Ulrik Rokkedal Therkildsen Managing Director at Mediq Danmark A/S

På LinkedIn

“Flere kommuner bør gøre som de 10 kommuner i Vestegnens Indkøbsforum, som Berlingske skriver om her. De har for nylig opnået kæmpe besparelser på indkøb af blodsukkermålere. Kommunerne har nemlig formuleret et bredt udbud på opgaven, hvor flere kunne byde ind, og således brugt markedskræfterne til at opnå store besparelser samtidig med, at deres borgere får adgang til et nyt og innovativt produkt, som en faggruppe har vurderet bedre end kendte alternativer. En holdbar løsning på både kort og langsigt, for et bedre liv med diabetes og en fremtid uden. Alt for mange kommuner laver meget snævre krav i deres udbud, som gør, at de kun kan få det, de plejer til samme priser, som de plejer Berlingske 28 December, “Sammen mod diabetes”: https://lnkd.in/guR6Jwt