Forsyningssektoren – god selskabsledelse

Der er  masser af inspiration, ny viden, gode indlæg fra sektoren og fra politikere og meningsdannere – og også fra virksomheder, der betragter sektoren som en vigtig og central leverandør, når Forsyning2020 på Koldinghus atter bliver slået op. Nemlig, den 15. marts 2018.

Det er andet år i træk, at forsyningerne BlueKolding A/S, Herning Forsyning A/S og Kalundborg Forsyning A/S i et tæt samarbejde med Stjernholm A/S og UdbudsMedia.dk, byder velkommen til en konferencedag med masser af god energi og viden til forsyningernes bestyrelser og topledelser.

Effektivitet, god selskabsledelse og innovation er atter på plakaten. Et tæt spækket program med inspiration fra England, ministerindlæg – og præsentationer fra forsyningsvirksomhedernes verden og omverden, der alle sætter fokus på moderne ledelse af nye opgaver, omstilling til forretning og udvikling – og også banebrydende forskning indenfor den danske vandsektor fra 2 unge nykårne fremadstormende forskere har fundet vej til programmet. Som du kan læse her:

http://www.forsyning2020.dk/wp-content/uploads/2017/12/flyveblad-forsyning2020.pdf

Konferencen Forsyning2020

– Forsyning 2020 er politisk og faglig debat med masser af ny viden, gode indlæg fra sektoren og fra politikere og meningsdannere. I år er der undervejs også poster-præsentationer med erfa-deling fra bl.a. Odense, Assens og Odsherred om nye forretningstiltag og projekter.

Interesseret? Du kan stadig nå at tilmelde dig her: http://www.forsyning2020.dk/deltag/

Velkommen til Forsyning2020 –
Koldinghus-konferencen i 2018

Del dette med dit netværk: