Dialog og samarbejde

Debatindlæg: Offentlig-privat dialog kan skabe innovative velfærdsløsninger

Der skal mere end blot teknologi til at udvikle succesfulde velfærdsløsninger. Dialog og samarbejde mellem det offentlige og private er nøglen til at skabe mening for den enkelte borger og medarbejder i deres hverdags- og arbejdsliv, skriver KL og Falck i et debatindlæg.

Niels Arendt Nielsen, kontorchef, Center for Social og Sundhed, KL (foto) og Nicolai Søndergaard Laugesen, innovationsdirektør, Falck Danmark A/S opfordrer i debatindlæg i Altinget og i KL-nyhedsbrev til at udnytte dialogmulighederne og tale mere sammen – om hele løsninger, konkret praksis og reelle behov.

To områder er afgørende for, at vi lykkes med innovation af velfærdsløsninger. For det første kræver velfærdsinnovation helhedsløsninger og alliancer. Og for det andet kræver det en tæt dialog mellem offentlige og private parter.

Læs indlægget her: http://www.kl.dk/Sundhed/Debatindlag-Offentlig-privat-dialog-kan-skabe-innovative-velfardslosninger-id234201/?utm_source=kl.dk&utm_medium=email&utm_content=advisering&utm_campaign=email-advisering-21-02-2018&utm_id=54763d0a-7e7a-48a0-95e4-d16257610535

Del dette med dit netværk: