Vinder attraktiv FN-rammeaftale

Design- og kommunikationsbureauet Phoenix Design Aid fra Randers trak det længste strå, da de i december vandt en 3-årig rammeaftale med et FN-agentur i Bonn. Ifølge aftalen skal Phoenix Design Aid levere Creative Communications til agenturet, og opgaverne omfatter blandt andet digital kommunikation, brandudvikling, udstillingsmateriale, print og produktion – kort sagt tryksager og hjemmesider.

Kontrakten dækker alle virksomhedens services. I valget Aid har det spillet ind for agenturet, at virksomheden efterlever FN’s principper for bæredygtighed og besidder en række omfattende ISO-certificeringer.

Aftalen har en årlig værdi på op til 5 mio. kr. og er den med til at sikre, at der kan tilføres arbejdspladser til Danmark i form af projektlederstillinger. Phoenix Design Aid A/S er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger. Virksomheden omsætter årligt for 25-30 mio. kr.

Phoenix Design Aid A/S har foruden hovedsædet i Randers også kontorer i København, Nairobi og Panama. Derudover råder virksomheden over representative offices i New York, Geneve og Ankara for at være placeret bedst muligt rent strategisk i forhold til, hvor deres kunder befinder sig.

Del dette med dit netværk: