Digitalisering

Viden på abonnement?

Det handler om “Ubegrænset adgang til den seneste viden om Digital Transformation”.

Vil du have adgang til den seneste viden om Digital Transformation fra anerkendte nationale og internationale forskere, og adgang til spændende danske cases, så er Digitaliseringsinstituttets viden på abonnement det rigtige valg for dig. Sådan lyder et aktuelt tilbud fra Digitaliseringsinstituttet.

Med en direkte adgang til digitaliseringsinstituttets videns abonnement får du adgang til læringsvideoer og interviews med blandt andre ledende forsker på MIT, Dr. Joe Peppard, Professor Peter Axel Nielsen, Futurist Alexander Goldman, Direktør Pernille Kræmmergaard og flere kommer til, lyder meldingen.

Digitaliseringsinstituttet vil med videns abonnementet gøre det nemt, at holde sig opdateret med den seneste viden og få inspiration til egen Digital Transformation. Videns abonnementet lanceres i første omgang som et beta-abonnement til en stærkt reduceret pris, men udvides løbende med funktionalitet og indhold i løbet af de næste par måneder. – Med første betaversion af vores videns abonnement er Digitaliseringsinstituttet klar med vores første rene digitale produkt. Det glæder mig. Formålet er at klæde ledere, medarbejdere og organisationer på til deres Digitale Transformation og skabe det rette mindset hertil. Vi har fået mange forespørgsler på digitale produkter og forløb, som gør det muligt at tilgå den seneste viden frigjort fra tid og sted. Vi glæder os allerede til at udvide abonnementets funktionalitet og til at udbyde endnu flere digitale produkter i fremtiden. Sådan siger Direktør Pernille Kræmmergaard.