Digitalisering

Fastholder uskyld

search and magnifier icon, isolated on white background - one of the collection

Atea-topchef Steinar Sønsterby er overrasket over, at anklager i den store bestikkelssessag, Jørn Thostrup, kræver Atea idømt en bøde på hele 60 millioner kroner. Kravet er netop blevet fremlagt i Retten i Glostrup i forbindelse med anklagerens afsluttende procedure. – Jeg er overrasket over størrelsen af anklagerens foreslåede straf,” lyder det fra Steinar Sønsterby. Han siger til gengæld, at han er ‘positiv,’ når det handler om anklagerens anerkendelse af, at Atea aktivt har samarbejdet for at få kastet lys over sagen.

Det fortæller Computerworld. Atea fastholder sin uskyld i sagen, men anerkender, at selskabet kan holdes juridisk ansvarlig, hvis de tidligere topchefer i selskabet, der nu sidder på anklagebænken, bliver dømt. – I det tilfælde vil omkostningerne til en eventuel bøde indgå i Ateas finansielle resultat i overensstemmelse med IFRS,” lyder det fra Atea.
Atea mener ikke, at der er tale om en bestikkelsessag.

Læs mere her: https://www.computerworld.dk/art/242999/atea-overrasket-over-boedekrav-forbereder-sig-paa-boede-paa-60-millioner-kroner-for-bestikkelse