Aktuel indkøber

Lokal handel – sådan!

Mød Casper Helbo-Nielsen, Processio og hør om praktisk håndtering af lokalt indkøb og om de samfundsmæssige og forretningsmæssige gevinster for kommunen

ONSDAG DEN 30. MAJ 2018 KL. 12.30 – 15.30 LOKAL HANDEL SOM ORDREGIVER

Vi giver gode råd til, hvordan du som ordregiver kan købe ind hos lokale leverandører, og gennemgår de relevante udbudsretlige regler og sætter fokus på de særlige problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med indkøb hos lokale leverandører, lyder invitationen.

Der inviteres på tips til, hvordan du som ordregiver – inden for udbudslovens rammer – kan tilgodese lokale leverandører og SØV’er. Kurset fokuserer også på de praktiske rammer for lokal handel, herunder hvordan Processios indkøbsplatform Comdia kan indgå i og lette udbudsprocessen.

MÅLGRUPPE: Arrangementet er åbent for alle, men henvender sig primært til offentlige ordregivere, der til dagligt beskæftiger sig med udbud.

Læs videre: http://www.horten.dk/Arrangementer/Lokal-handel-som-ordregiver