INDKØB, UDBUD & OPS

Samråd om SKI-udbud

Miljø- og Fødevareudvalget har kaldt minister for offentlig innovation Sophie Løhde og erhvervsminister Brian Mikkelsen i samråd om det planlagte udbud om levering af fødevarer til 51 kommunale køkkener. Ministrene skal blandt andet forholde sig til, hvorvidt udbuddet forhindrer mindre virksomheder i at byde på delkontrakter. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 17. maj 2018, kl. 13.30-14.30 i vær. 1-133 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministrene om at redegøre for et kommende SKI-udbud for levering af fødevarer til kommuner, herunder hvorvidt udbuddet udelukker mindre, lokale grossister i at byde på delkontrakter.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Simon Kollerup (S), Hans Kristian Skibby (DF) og Andreas Steenberg (RV).

Her kan du finde vej til den direkte transmission fra samrådet: http://www.ft.dk/udvalg/udvalgene/MOF/kalender/35402/samraad.htm