Slagelse: Ny kommunaldirektør

Fra 1. september hedder kommunaldirektøren i Slagelse Kommune Frank E. Andersen. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på den nuværende kommunaldirektør i Gentofte Kommune som ny mand i spidsen for administrationen i Slagelse Kommune.

Frank E. Andersen har været i Gentofte Kommune siden 2006, først som direktør og efterfølgende som kommunaldirektør. I Gentofte er han blandt andet kendt for at have ændret ledelsesstrukturen, så der er mindre hierarki, og mere fokus på at opgaven skal sætte holdet – tanker, der vækker begejstring i Slagelse Kommune.

– Frank har skabt markante resultater på områder, som er meget interessante for Slagelse, herunder hans erfaringer med borgerinddragelse. Jeg er sikker på, at han med sin stil og fokus på samarbejde kan være med til at føre den kommunale organisation i en retning, hvor vi bliver endnu bedre til at servicere borgerne, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A), der glæder sig til at byde den nye kommunaldirektør velkommen på rådhuset.

Det er et markant skifte fra Gentofte til Slagelse, og netop forskellene og udfordringerne har været drivkraften bag Frank E. Andersens ønske om at komme til Slagelse Kommune.

Del dette med dit netværk: