SÅ KOM PROGRAMMET

Vær med til at fejre den danske 1ste plads i både VM og EM i OFFENTLIG DIGITALISERING. Det er ikke uden en vis stolthed, at vi i år for fjerde år i træk sætter en dag af til at blive endnu klogere på OFFENTLIG DIGITALISERING …. Og vi fejrer endda 1ste pladserne med en kæmperabat frem til den 20. september.

Digital innovation, ledelse & lederskab, samarbejde, samspil og fokus, trends & teknologier og tidens døgnaktuelle temaer står på dagordenen, Torsdag, den 22. november på Scandic Syd i København på konferencedagen DIGITALISERING2020, Offentlig Digitalisering.

Se programmet på http://www.digitalisering2020.dk/ – eller se vedlagte program. På få timer med inspiration og fingeren på pulsen, bliver du opdateret og sikres viden, om du har fokus på det, som virkelig er vigtigt lige nu. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med digitaliseringen af det offentlige Danmark; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Konferencen rummer pt indlæg fra 16 centrale aktører – kommuner, styrelser, leverandører og konsulenter, der øser af det viden og erfaringer og giver udbytterig inspiration til det videre arbejde med den digitale udvikling. Som deltager er der rige muligheder for at netværke med kolleger, leverandører og konsulenter – og vi har plads til flere…

Vær med til at sætte præg på programmet. Vi har fortsat åbne sessioner – og der er også god plads til postere fra alle aktører.Har du et godt IT-projekt, et nyt tiltag eller andet af generel interesse, så har vi paldsen til at præsentere det på.

Er du selv forhindret, så håber vi, at du vil sprede vores invitation til kolleger og netværk.

Del dette med dit netværk: