Ny ASCOM-chef

Danske Jens Andersen skal fremover lede Ascom i Norden. Den tidligere nordiske salgsdirektør får nu ansvar for hele den nordiske organisation i en af de største ICT-leverandører til sundhedssektoren. To områder får særligt fokus på den nye topchefs agenda. Jens Andersen (53) er udnævnt til ny nordisk direktør i den schweiziske virksomhed Ascom, der er blandt de største leverandører af it- og applikationsløsninger til sundhedssektoren. Han overtager posten efter svenske Aage Rask Andersen, der fremover får ansvar for Ascom i Asien, Australien og Afrika.

Jens Andersen har været ansat i Ascom i otte år, først som salgschef og senest som nordisk salgsdirektør. Han kommer fra mobilbranchen, hvor han har haft forskellige lederstillinger i TeliaSonera og Ericsson. Han har også været med til at starte flere virksomheder op. Øverst på den nye topchefs agenda står to fokusområder, hvor Ascom kan lægge afstand til de øvrige ICT- leverandører i sundhedssektoren. Det ene er Ascoms intelligente beslutningsunderstøttende værktøjer, som især i forbindelse med håndteringen af uplanlagte hændelser kan gøre en markant forskel for både patientsikkerheden og -tilfredsheden samt personalet på afdelingerne.

Nye sygehusbyggerier i Norden som fx AUH i Danmark, Drottning Silvias Barnsjukhus i Sverige, LHL Privathospital i Norge og Helsinki University Hospital i Finland er eksempler på steder, hvor Ascom har bragt implementeringen af nye systemer og arbejdsgange sikkert i mål ved at involvere brugerne tæt i forløbet.

Del dette med dit netværk: