Farvel til DI

DI’s formand, Lars-Peter Søbye, ønsker Karsten Dybvad tillykke med valget som bestyrelsesformand for Danske Bank. Valget betyder samtidig, at Karsten Dybvad efter aftale fratræder jobbet som adm. direktør for Dansk Industri (DI) med det samme.

– Jeg ønsker Karsten stort tillykke med valget som ny formand for Danske Bank. Det er en klar anerkendelse af Karstens kompetencer og troværdighed – og af DI’s kurs om, at erhvervslivet er og skal være en troværdig, engageret samt central del af vores samfund, siger Lars-Peter Søbye. Han oplyser, at DI’s viceadm. direktør, Kim Graugaard, bliver fungerende adm. direktør i perioden, indtil Karsten Dybvads afløser kan tiltræde. Det indgår i aftalen med Kim Graugaard, at han ikke ønsker at være kandidat til stillingen som ny adm. direktør. – Karsten og jeg er helt enige om, at det ikke er muligt at bestride de to job samtidigt. Derfor får Karsten nu mulighed for at koncentrere sig om Danske Bank, og jeg er glad for, at Kim Graugaard har påtaget sig rollen som fungerende adm. direktør i overgangsperioden, siger formand Lars-Peter Søbye, DI.

Han takker Karsten Dybvad for den store indsats for DI og dansk erhvervsliv gennem otte år. – Karsten videregiver et stærkt og indflydelsesrigt DI, der er den helt centrale erhvervsorganisation i Danmark, og som har flere medlemmer i dag end nogensinde før, siger Lars-Peter Søbye.

 

Del dette med dit netværk: