Fake Falck News

Falcks sværtekampagne mod BIOS skader omdømme og tiltro.

En artikel om, at Konkurrencerådet ville melde Falck til Bagmandspolitiet, efter at rådet i en afgørelse har kortlagt, hvordan Falck i periode 2014 til 2015 fik sværtet konkurrenten BIOS så grundigt til med hjælp fra PR- og kommunikationsbureauer, at selskabet blev tvunget ud af det danske marked., ville tidligre lynhurtig ryge i en April-snar kategori.

Konkurrencerådet har fremlagt en afgørelse, og Falck har nu endeligt besluttet ikke at gå videre med sagen. Det ligner og er en klar tilståelsessag.

Kort og godt: De metoder, der beskrives i Konkurrencerådets afgørelse. bryder med  helt centrale elementer for acceptabel forretningsmæssig adfærd. Nej, man imå kke sværte andre til. for selv at fremstå bedre i det offentlige lys – og: Nej man imå kke sejle under falsk flag,  således som Konkurrencerådet konkluderer , at Falck har gjort.:t kæmpe arbejde venter forude – og det med at genoprette tiltroen, hvad vi alle i mange år har set op til, som en flot søjle i dansk erhvervsliv. Forhåbentlig lykkes det at genvinde tiltroen til og flyvefærdigheden i Falcken – andre er kommet mere galt afsted, endda med mindre forseelser…

 

 

 

Del dette med dit netværk: