DIGITALISERING 2020

 

”I 2020 møder borgere og virksomheder en sammenhængende offentlig sektor, der er i stand til at koordinere, udveksle og genbruge data til stor gavn for borgernes oplevelse af effektfulde og sømløse forløb”. Ref.: KL´s nye Fælleskommunale Digitaliseringsstrategi frem mod 2020.

 

DIGITALISERING 2020 byder velkommen til en dag i det ”digitale maskinrum”, hvor ambitioner, robusthed og fleksibilitet i de store offentlige digitale strategier og handleplaner bliver testet. Det handler om intet mindre end at bringe Danmark i en position, som verdens mest digitale! Ambitionerne er tårnhøje, når det gælder digitalisering. Digitaliseringen frem mod 2020 er nok den største omstilling i velfærdssamfundets historie. Det er den opgave, der LIGE NU ligger foran den offentlige sektor!

 

DIGITALISERING 2020 tager temperaturen på de flotte ord og visioner i strategier og handleplaner. Hvordan er den aktuelle sundhedstilstand i ”den digitale forsyningskæde”? Ansvarlige politikere, myndigheder, interesseorganisationer, leverandører, kommunale topbeslutningstagere og IT-chefer giver deres bud på om politisk velvilje og love og regler er vejen til at få bredt digitaliseringen ud. Den nye strategiske etape for perioden frem til år 2020 for offentlig digitalisering, bliver også en eksamen i forhold til borgeres og virksomheders tillid til det offentlige.

 

Kommer de digitale løsninger i øjenhøjde med borgerne? Får borgerne en reel oplevelse af, at de digitale services er nemme at forstå, at de er hjælpsomme, at de er sikre og at man kan være tryg ved at bruge løsningerne – og frem for alt at der er sammenhæng i forløbet, og at borgerne sparer tid og kan bruge løsningerne når som helst og hvor som helst?

Vel mødt

 

Læs videre her: www.udbudsmedia.dk under events

 

Tilmelding: event@udbudsmedia.dk

Del dette med dit netværk: