Om os & kontakt

UdbudsMedia.dk – er formidling & Netværk. Her finder du nyheder og viden til fagområderne: Offentligt indkøb & udbud, Offentlig Digitalisering, Forsyning & Energi” – og samfundsrelateret udvikling i relation til disse centrale offentlige fagområder.

UdbudsMedia.dk har på årsbasis over 750.000 besøg – og det bruges flittigt som ”genvejs-mediet” til at holde sig a jour med relevante nyheder – håndplukket og målrettet den offentlig-private markedsplads. Her finder man også Leverandørguiden” og ”Udbuddets Blå Bog” og opdateret viden om aktuelle events.

Vores Nyhedsbreve har i alt ca. 8.000 modtagere, og de udsendes 35 – 40 gange årligt. Modtagerkredsen er private og offentlige beslutningstagere, der vel at mærke selv ønsker at modtage dette medie. Vores nyhedsbreve er korte målrettede nyheder og info om relevante events, konferencer, produktnyheder osv. for vores fagområde.

UdbudsMedia.dk: ”Den Blå Bog” Leder du efter viden om indkøbere og beslutningstagere i de offentlige indkøbsprocesser, personer der disponerer svimlende +300 milliarder kroner hvert år er der god hjælp at hente i udbuddets blå bog.

UdbudsMedia.dk: Leverandørguiden: Det kan ikke være nemmere. Leverandørguiden er nem at opspore … find den via sitet eller søg kort og godt på leverandørguiden.dk, så er du midt inde i det selvstændige opslagsværk, der via firmalinks og produktopdelinger skaber oversigt over aktuelle leverandører til den offentlige sektor.

UdbudsMedia.dk: Annoncering og service: Her kan du hente vores aktuelle prisliste.

Obs! Annoncemateriale bedes leveret i lavopløselige JPG eller PDF format. Kontakt for annoncering/information: www.udbudsmedia.dk/om-os-kontakt/

UdbudsMedia.dk arbejder med formidling, netværk og elektroniske udgivelser, der typisk er målrettet offentlige og private beslutningstagere, som hvert år disponerer trecifrede milliardværdier, varer og tjenester indenfor indkøbs- og udbudsområdet.

UdbudsMedia.dk formidler også fagrelevante konferencer, rådgivning, marketing- salgs- og medieservice til virksomheder, foreninger og organisationer.

Her kan du følge vores konference- og nyhedsinitiativer
Kontakt os!

Gert Kyster Nielsen
Direktør
+45 26 16 04 94
gn@udbudsmedia.dk

Peter Tscherning-Møller
Salgschef
+45 30 66 89 67
ptm@udbudsmedia.dk

Claës Hagström
Redaktør, Udbuddets Blå Bog
claes@udbudsmedia.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Emne

Din besked