Om os & kontakt

Vilkår og priser

* Sitet, UdbudsMedia.dk – banner og artikler, nyheder og ”Blå Bog” Nyhedsbreve – profil og/eller omtale i Aktørnyt Leverandørguiden – firmalink, annonce

* Sitet: UdbudsMedia.dk har på årsbasis over 750.000 besøg – og det bruges flittigt som ”genvejs-mediet” til at holde sig a jour med relevante nyheder – håndplukket og målrettet den offentlig-private markedsplads. ”Udbuddets Blå Bog” er opdateret viden om indkøbere og beslutningstagere i indkøbsprocesserne.

Nyhedsbrevene: Udsendes 35 – 40 gange om året til ca. 8.000 modtagere, der vel at mærke selv ønsker at modtage dette medie. Her finder man korte nyheder og info om relevante events, konferencer, produktnyheder osv.

Leverandørguiden: Det kan ikke være nemmere. UdbudsMedia.dk`s leverandørguide er nem at opspore … find den via sitet eller søg kort og godt på leverandørguiden.dk, så er du midt inde i det selvstændige opslagsværk, der bl.a. via søgeord til firmalinks skaber oversigt over aktuelle leverandører.

Service: UdbudsMedia.dk er til rådighed også med grafisk bistand. Aktuelle priser fremgår nedenfor.

Obs! Annoncemateriale bedes leveret i lavopløselige JPG eller PDF format. Kontakt for annoncering/information:
Peter Tscherning-Møller, ptm@udbudsmedia.dk eller tel: +45 30 66 89 67


Lidt om os selv – og vores profil og tilgang til markedet:

UdbudsMedia.dk arbejder med formidling og elektroniske udgivelser, der typisk er målrettet offentlige og private beslutningstagere, som hvert år disponerer trecifrede milliardværdier, varer og tjenester indenfor indkøbs- og udbudsområdet.

UdbudsMedia.dk formidler også fagrelevante konferencer, rådgivning, marketing- salgs- og medieservice til virksomheder, foreninger og organisationer.

En typisk rådgivningsopgave er sædvanligvis en god blanding af samtale, intern analyse, konsultation & rådgivning, relevant træning og afslutning med et håndfast to-do-2morrow-program. Det kan også bare være en inspirationsdag om relvant fagligt tema.

EVENTS. I vores buket af årlige konferencer finder du konferencedagen ”Udbudsdag”, der typisk gennemføres ultimo november måned hvert år. En anden meget efterspurgt årskonference er ”Energipolitisk Åbningsdebat”. Sammen med de danske kraftvarme værker og en række andre energiaktører indestår UdbudsMedia.dk nu på 14enede år for fagligt indhold og gennemførelse. Søg nærmere info under ”Events”.

Formidling og konferencegennemførelse handler i sit hele om dyb respekt for målgruppen, og frem for alt at finde ”en rød tråd” med dyb relevans for deltagerne. Tag gerne uforpligtende kontakt og brug os også meget gerne på konsulentbasis, når din næste konference/arrangement også skal være en faglig succes.

Kontakt os!

Gert Kyster Nielsen
Direktør
+45 26 16 04 94
gn@udbudsmedia.dk

Peter Tscherning-Møller
Salgschef
+45 30 66 89 67
ptm@udbudsmedia.dk

Claës Hagström
Redaktør, Udbuddets Blå Bog
claes@udbudsmedia.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Emne

Din besked