Rigspolitiets konsulentydelser

Rigspolitiets kasse har åbenlyst stået pivåben for betaling af endda ulovlige rekrutteringsydelser. Ydelser,  som end ikke Rigspolitiet selv kan redegøre for! Dagbladet BT har konkret spurgt ind til opgaver for næsten tre millioner kroner til ‘ansættelser og personanalyser’. Svaret lyder: ‘Rigspolitiet har ikke kunne identificere dokumenter og oplysninger vedrørende rekrutteringsforløbene’

Rigspolitiet aner iflg BT ikke, hvad konsulent lavede for tre millioner kroner. Sagen om ulovlige konsulentaftaler i Rigspolitiet og tidligere afdelingschef Bettina Jensens brug af tre konsulenter for 43,3 millioner kroner på tre år kan nu vise sig at være endnu mere alvorlig.

BT har tidligere har tidligere afdækket, at en af konsulenterne, fik udbetalt 10,5 millioner kroner på bare tre år. En uddybende aktindsigt, der har været fire måneder undervejs, bidrager til nye detaljer: Tre millioner kroner er udbetalt for såkaldte ‘rekrutterings-bølger’, dette i form af ‘ansættelser og personanalyser’. Og det er vel OK …eller? Problemet er blot , at Rigspolitiet i dag ikke ved, hvilke ansættelser konsulenten har bidraget til for de tre millioner kroner.

Svaret lyder: ”Rigspolitiet har ikke kunne identificere dokumenter og oplysninger vedrørende rekrutteringsforløbene”

Intet sted i Rigspolitiets arkiver er der spor af hvor og vad de tre-millioner kroner er betalt for. Men der kommer sikkert flere oplysninger, når rette personer stilles til ansvar for disse dispositioner …eller?

Del dette med dit netværk: