INDKØB, UDBUD & OPS

Største aftale på belysning

Intet mindre end Danmarkshistoriens største aftale på belysning.

Højager Belysning A/S har netop skrevet under på Danmarkshistoriens største aftale på belysning. Aftale på Belysning er indgået mellem SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) og Højager Belysning A/S.

Det er en aftale der giver de 75 Kommuner og mange Statsinstitutioner en gennemsnitlig besparelse på 41 % i forhold til tidligere køb ifølge SKIs egne beregninger. Så det er virkelig mange penge der bliver sparet fremover.

PLADS TIL FLERE. Ministerier og øvrige statslige institutioner samt Regioner og øvrige regionale institutioner der endnu ikke er tilsluttet aftalen, kan tilslutte sig indenfor de næste 18 måneder og få glæde af de samme store besparelser. Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI udtaler: – Vi har lavet en aftale, hvor de tilsluttede offentlige organisationer kan købe et bredt udvalg af lyskilder, der bliver opdateret i takt med, at markedet udvikler sig. Konkurrencen var hård, og det har resulteret i konkurrencedygtige priser. Det frigiver ressourcer hos de tilsluttede kommuner og øvrige offentlige organisationer, som kan bruges på andre prioriteringer – alt sammen til gavn for samfundet.