Aktuel leverandør

Høj datakvalitet er i fokus

DIGITALISERING2020, den 22. november 2018 på Scandic Sydhavnen i København. Hør bl.a. Thomas à Porta, fra Formpipe Software, fortælle om vigtigheden af at have forretningsparate data, og hvordan I gennem handlingsparate observationer, kan sikre datakvaliteten i jeres organisation. Indlægget rundes af med en case, hvor Hvidovre Kommune har opnået en ny bevidsthed om værdien af forretningsparate data.

“Høj datakvalitet og ny bevidsthed om værdien af data i Hvidovre Kommune

Formpipe Software A/S har leveret en løsning til Hvidovre Kommune, som sikrer høj datakvalitet og skaber en ny bevidsthed om værdien af data både hos kommunens medarbejdere og ledelse. Det tætte samarbejde mellem Formpipe og Hvidovre Kommune er baseret på tillid og fleksibilitet, og har ført til en softwareløsning for datasikkerhed og -kvalitet, som kan støtte op om kommunens systemer og arbejde.

Formpipe har leveret softwareløsningen Kvalitetskontrol til Hvidovre Kommune. Løsningen sikrer høj kvalitet og orden i data på tværs af indbakken, fildrev og sagsbehandlingssystemet. Helt konkret scanner platformen kontinuerligt kommunernes datakilder på baggrund af et sæt regler, som let tilpasses og udbygges af kommunen selv”.

Du kan læse mere om casen her. http://www.formpipe.com/da/Branchelosninger/Branchelosninger-til-kommuner-og-regioner/Kvalitetskontrol-i-Staten/Hoj-datakvalitet-og-ny-bevidsthed-om-vardien-af-data-i-Hvidovre-Kommune/

Læs mere om konferencen DIGITALISERING2020 i 2018 her: www.digitalisering2020.dk