Aktuel indkøber

Strategisk indkøb / Verdensmål


Shared A/S
inviterer til oplæg og erfaringsudveksling på et gå-hjem-møde i februar under overskriften indkøb, der understøtter verdensmålene.

Hos Aarhus Vand A/S er bæredygtigt indkøb højt på dagsordenen, fordi det er et af de områder, hvor vi kan gøre en konkret indsats for at understøtte verdensmålene. Derfor glæder vi os til at tage del i dialogen om, hvordan forsyningsselskaber, indkøbsfællesskaber og leverandører kan sætte fokus på netop det.

På mødet sætter Mads Bayer, økonomidirektør i Aarhus Vand, udfordringer og muligheder i strategisk perspektiv. Therese Bonney, direktør i Shared A/S, fortæller hvordan Shared arbejder strategisk med bæredygtigt indkøb, og er resultatskabende i bred forstand.

I oplægsrækken er også Aalborg Forsyning, GRUNDFOS Holding og Pluss Leadership A/S repræsenteret.