SAMFUND

Større udbud kræver øget efterspørgsel

Rambøll og Holmris B8 i partnerskab. Det betaler sig at stille krav til markedet. Sådan lyder det fra Rambøll, der indgik et strategisk partnerskab med den danske møbelproducent Holmris B8 for at få de helt rigtige borde.

Resultatet blev ikke bare nye kontorborde til Rambøll, men også et større udbud af svanemærkede møbler til andre professionelle indkøbere.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=UTwkKi4WY3A

– Skal virksomhederne levere et bæredygtigt sortiment, skal det også i praksis efterspørges, sådan siger branchechef Flemming Larsen fra Træ- og Møbelindustrien. På møde med de offentlige indkøbere gav møbelvirksomhederne på nyligt gennemført workshop de offentlige indkøbere lektier for: Der skal arbejdes for, at den reelle efterspørgsel efter miljømærkede kontormøbler er til stede, både i kommuner og regioner samt i de enkelte institutioner, lød opgaven!