NAVNENYT

Ny KL direktør/digitalisering

Kommunernes Landsforening har besluttet at opprioritere arbejdet med digitalisering og teknologi. Kontoret for Digitalisering og Borgerbetjening og kontoret for Arbejdsgange og IT-Arkitektur bliver slået sammen til Center for Digitalisering og Teknologi.

Arne Eggert er udpeget som ny direktør for området. Det skriver KL i et nyhedsbrev. Eggert siger om den nye stilling: – Jeg har, måske lidt uvant for mig, gået lidt stille med det her, som er en opgave, jeg fik lige før jul. Det er et afsindig vigtig område for KL og kommunerne, som jeg er ydmyg og stolt over at have fået ansvaret for i KL. De første uger har jeg brugt på at tale med de superkomptente medarbejdere og chefer på området i KL. Og intensiveret dialogen med interessenter og KOMBIT, som bliver helt afgørende. Jeg glæder mig, og dem der kender mig ved, at helt stille bliver det jo nok ikke ved med at være.. Og til dem der ellers lige håbede: jeg skal fortsat arbejde med KLs indsats på børn, skole og uddannelse.