INDKØB, UDBUD & OPS

DI: OPS-fokus i budgetter

Bredt OPS-fokus i hovedstadens budgetaftaler

En lang række kommuner på tværs af landet vil i budgetaftalerne for 2019 bruge offentlig-private samarbejder til at opnå bedre kommunal velfærd. I hovedstadskommunerne er der fokus på en bred pallette af offentlig-private samarbejder. Det gælder alt fra etablering af friplejehjem, sammentænkning af kommunale opgaver og beskæftigelsesindsatsen og OPP-projekter.

En gennemgang af kommunernes budgetaftaler for 2019 viser, at en lang række kommuner på tværs af landet 2019 vil bruge offentlig-private samarbejder til at opnå bedre kommunal velfærd. Nogle kommuner vil afprøve markedet for at se, om de i dag får den rette kvalitet for pengene, andre vil styrke borgernes frie valg eller styrke indkøbsfunktionen og brugen af indkøbsaftalerne.

Læs artiklen her: https://www.danskindustri.dk/offentlig-privatsamarbejde/nyheder/nyheder—arkiv/nyhedsarkiv/2019/1/bredt-ops-fokus-i-hovedstadens-budgetaftaler/