Bedste Udbud 2018

Region Midtjylland tænkte både nyskabende og langsigtet, da logistikken omkring varer til institutionerne under regionen skulle på plads. Det anerkendes nu med prisen for Danmarks Bedste Udbud 2018.

Der er store muligheder for rationalisering, når alle varer til institutionerne under Region Midtjylland bliver håndteret på ét stort, moderne lager. Især når man samtidig indfører en nyskabende økonomisk model, der tilskynder både den private leverandør og regionens egne medarbejdere til effektiv drift. Kombinationen af det fysiske lager og modellen for samarbejdet med leverandøren udløser prisen for Danmarks Bedste Udbud 2018 til Region Midtjylland.

Det nye varelager, der er planlagt til indvielse 1. september 2019, skal dække behovene hos ca. 2.900 brugere på hospitaler, sundhedscentre, sociale tilbud, praktiserende læger og administration i Region Midtjylland.

”Vi har lagt vægt på at få en fleksibel løsning, så vi også tager højde for de ændringer, der vil komme i institutionernes efterspørgsel efter varer fremover,” siger seniorkonsulent Per Grønbech, Region Midtjylland.

Del dette med dit netværk: