Digitalisering

Ny KL-direktør – digitalisering og teknologi

KL ansætter 38-årige Christian Harsløf som ny direktør. Christian Harsløf kommer fra en stilling som direktør i Deloitte Consulting Public med ansvar for det kommunale område. Tidligere har han været direktør for Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune, afdelingschef i KL og chefkonsulent i Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Christian Harsløf får i KL ansvaret for digitaliserings- og teknologiområdet og for det kommunale sundheds- og ældreområde.

– I KL har vi netop vedtaget en digital strategi, som skal hjælpe kommunerne til at gå forrest i den digitale udvikling af vores velfærd. Ny teknologi er nemlig en forudsætning for, at vi kan forbedre kvaliteten og følge med befolkningsudviklingen. Samtidig står kommunerne overfor en enorm opgave på sundheds- og ældreområdet som følge af befolkningsudviklingen og væksten i antallet af kronikere. Jeg er glad for, at vi har fået ansat en kompetent direktør i den rolle, som har stort kendskab til den kommunale virkelighed og interessevaretagelsen mod såvel Slotsholmen som aktørerne på området, siger KL’s administrerende direktør Kristian Wendelboe.

Christian Harsløf siger: – At blive direktør i KL var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. KL har sat fuld fart på den digitale dagsorden og vedtaget en ny, ambitiøs strategi, som jeg meget gerne vil være med til at omsætte til virkelighed. Den digitale dagsorden er spændende, fascinerende og fuld af dilemmaer, og kommunerne er allerede rigtig langt med at tage nye teknologier i brug.