FORSYNING & ENERGI

Farvel til Viborg

Adm. direktør for Energi Viborg A/S Christian Hagelskjær har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde sin stilling medio august 2019. Baggrunden for Christian Hagelskjærs beslutning er et ønske om nye udfordringer efter sammenlagt 23 år i Energi Viborg. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Christian Hagelskjær har gennem de sidste 12 år varetaget stilingen som adm. direktør for Energi Viborg, og han var før dette direktør for Energi Viborg Kraftvarme. – Energi Viborg er en spændende virksomhed, som er kendetegnet ved at være en god arbejdsplads med gode chefkolleger og rigtig dygtige medarbejdere, siger Christian Hagelskjær.

– Det er med stor beklagelse, at vi har modtaget Christian Hagelskjærs opsigelse, men jeg har forståelse for hans ønske om at søge nye udfordringer og ønsker ham held og lykke fremover, siger formanden for bestyrelsen Allan Clifford. Energi Viborg vil nu igangsætte en proces med at finde en ny adm. direktør.