Har du talt med din rådgiver i dag?

Også rådgivere har brug for rådgivere. Det har de nemlig brug for iflg DI.

Alle har brug for rådgivere – hverken den offentlige sektor eller private virksomheder kan det hele selv. Sågar rådgivere har også selv brug for rådgivning, og faktisk er I de vigtigste kunder for andre rådgivere.

Rådgiverbranchen er med som specialister, når nogle af samfundets vanskelige problemer løses. Det er fordi rådgiverbranchen er den branche, som beskæftiger langt flest højtuddannede og løbende investerer massivt i opkvalificering af branchens kompetencer, metoder og nye værktøjer. Gennem specialiseret viden, anerkendte værktøjer og afprøvede metoder udvikler rådgiverne løsninger på udfordringer i alle sektorer og i alle brancher.

En ny analyse viser, at 80 pct. af rådgivervirksomhederne og 70 pct. af alle virksomheder i DI’s Virksomhedspanel har benyttet sig af eksterne rådgivere inden for det seneste år. 98 pct. af virksomhederne angiver at have fået værdi ved at købe eksterne rådgiverydelser. Det er et helt utroligt, robust resultat – men alligevel ikke overraskende, da I selv kender værdien af den rådgivning, I leverer.

Det private erhvervsliv bruger selvfølgelig rådgivere, fordi det kan ses på bundlinjen. Og det er helt det samme, når den offentlige sektor bruger rådgivere. Rådgivere skaber mere værdi for pengene for borgerne og er med til at udvikle borgernes oplevelser i kontakten med det offentlige.

Del dette med dit netværk: