Aktuel indkøber

Folk med erfaring ved bedst

Dansk Handicap Forbund har hjulpet SKI med at finde brugere af genbrugshjælpemidler til bl.a. at teste produkterne sammen med SKI. Landsformanden i Dansk Handicap Forbund, Susanne Olesen, fortæller:

– Brugerinddragelsen er helt afgørende for at lave et godt udbud af genbrugshjælpemidler. Det er især vigtigt, at lokale brugerrepræsentanter giver deres input, da der kan være stor forskel på behovene – fx afhængigt af, om man bor i brostensbelagt by eller mere landlige omgivelser.

– Det er brugerne, der ved, hvad de skal bruge for at få deres hverdag til at virke, og det er dem, der i sidste ende skal leve med produkterne og løsningerne. I kommunernes ældre- og handicapråd er slutbrugerne også repræsenterede, så jeg håber, de vil udnytte høringen og give SKI de sidste kommentarer med på vejen, lyder opfordringen fra Dansk Handicap Forbund.