Digitalisering

Danmarks bedste CIO, lige nu

Computerworld, IDC og Dansk har kåret Årets CIO 2019: Det blev Stig Lundbech, direktør for Koncern IT i Københavns Kommune. Han blev tirsdag aften udnævnt til Årets CIO 2019 til et stort anlagt arrangement i Carlsberg-byen i Frederiksberg med deltagelse af en lang række top-profiler fra den danske it-sektor.

Her modtog Stig Lundbech under stor applaus den ærefulde titel. Juryen bag prisen, peger i begrundelsen på, at Stig Lundbech i sin tid i jobbet som øverste CIO i Københavns Kommune er gået fra brandslukning til solid drift. Han har desuden gjort det til sit personlige projekt at komme med løsninger, før de efterspørges, påpegede juryen.

Årets CIO i 2018 var Jesper Riis fra DSV. Tidligere indehavere er bl.a. CIOs fra Rambøll, Energinet.dk, Falck og COWI m.fl.