Få nu syn for sagen!

Jørgen Ulrik Jensen, Partner og bestyrelsesformand i Pluss Leadership A/S reflekterer over Socialdemokratiets og andres udskamning af konsulentbranchen i valgkampen. Det offentlige skal spare 3 mia. kr. på deres konsulentforbrug. Nogle politikere har set en chance for at bygge på almindelige fordomme om konsulenter og har tænkt, at der er ingen, der vil gå i forsvar for denne gruppe. Så det er en gratis omgang at bilde store dele af befolkningen ind, at der kan overføres 3 mia. kr. fra det kolde konsulentbrug til de såkaldt varme hænder, og at det vil være i landets interesse at gøre det.

Han fortsætter: – Den slags forslag om at nedbringe konsulentforbruget kommer med mellemrum. Sådan ca. hvert fjerde år. Politikernes kritik af konsulenter er denne gang så unuanceret og myteomspunnet, at jeg af hensyn til de mange unge mennesker, der lægger så megen energi og passion i at løse opgaver på konsulentbasis for det offentlige, er nødt til at gå i rette med fordommene.

Frem for at skrive mange sider om disse påstande, vil jeg meget hellere invitere dig, Mette Frederiksen, til at besøge os, så du med egne øjne kan se, hvad der foregår i et konsulentfirma, og hvad vi bidrager med til den offentlige sektor.

Du får du adgang til alt, hvad du måtte ønske at vide
Du kan iagttage vores fysiske rammer
Du må se vores lønniveau, vores gennemsnitlige årlige omsætning pr. konsulent og omkostningerne, vores vidensbank, spørge kritisk ind til vores værdier og Du må få adgang til en hvilken som helst af vores kunder

Jeg er parat til at lægge alt åbent frem, også for det konsulentfirma, som Socialdemokratiet har hyret til at rådgive om politik og kampagne, lyder invitationen fra Jørgen Ulrik Jensen, Partner og bestyrelsesformand i Pluss Leadership A/S

Del dette med dit netværk: