Hvem er TÆKKER GROUP i Aarhus

Med respekt og engagement arbejder vi med ejendoms- og projektudvikling, ingeniør- og arkitektarbejde, nybyggeri, renovering og ejendomsadministration, sådan lyder det fra Toldkammeret i Aarhus. En bygning, som Tækker ejer og hvor man har sit hovedsæde (foto).

Nu har selskabet erhvervet endnu en markant Aarhus bygning, nemlig Nørreport 20 i Aarhus. Køber er den her vil Tækker Group indrette sit nye hovedkontor.

Bygningen har siden 1998 fungeret som auditorie og udstillingsbygning for Arkitektskolen i Aarhus. Adgangen fra Nørreport giver en naturlig entre i stueetagens imponerende foyer, og i midten heraf er auditorielokalet i to plan placeret, skriver EstateMedia – og bygningen rummer endvidere en række møderum i forskellige størrelser.

– Vi har erhvervet denne markante bygning, da den i fremtiden skal huse Tækker Group. Vi overtager 1. juli hvorefter vi påbegynder en tilpasning og istandsættelse af bygningen, hvilket vi ser utrolig meget frem til, siger Jørn Tækker, ejer af Tækker Group til mediet.

Tækker rådgivende ingeniør er bl.a. en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing. 27 hold deltog i Realdanias og Realdania By & Bygs konkurrence om udviklingen af et nyskabende seniorbofællesskab i Naturbydelen i Ringkøbing.

Med arkitektfirma AART architects i spidsen er holdet, som skal opføre seniorbofællesskabet totalentreprenøren Jens Jensen fra Holstebro, Gemeinshaft, Gustin landskab og Tækker rådgivende ingeniør. Realdania By & Byg er bygherre. Det kommende seniorbofællesskab i Naturbydelen kommer til at bestå af tre bygninger i 2-3 etager med i alt 14 lejeboliger. Boligerne bliver i ét eller to plan, i varierende størrelse fra 35-40 til 85-90 m2.

Del dette med dit netværk: