Aktuel indkøber

KLAR TEKST

En markant profilering fra Region Syddanmark  og det af både ansøger og virksomhed. Den fortjener da at blive trukket særskilt frem! Hvem tør byde ind her?

I Region Syddanmark handler indkøb ikke kun om varens pris – vi arbejder ud fra en målrettet og værdibaseret tilgang og dialog med markedet, med fokus på vores patienter og fokus på at bidrage til mest mulig sundhed for pengene.

Vil du være med til at sætte dit præg og sikre mere sundhed for pengene i en spændende organisation, helt i front med strategiske indkøb, så er muligheden her nu –

Jeg søger nemlig lige nu 2 strategiske indkøbere / udbudskonsulenter til vores strategiske indkøbsafdeling, hvor du vil få 26 stærkt engagerede og faglige dygtige kolleger og en hverdag, hvor der er højt til loftet. hashtag#indkøb hashtag#udbud hashtag#kontrakter hashtag#udbudskonsulent hashtag#indkøber hashtag#sourcing