Ser muligheder i samspil

Danske Regioner og Dansk Industri giver hinanden et løfte om samarbejde og vil sætte scenen for en bredere HealthTech-satsning, Det skriver Stephanie Lose, formand for Danske Regioner og Lars Frelle-Petersen, direktør i DI.

Ved at samarbejde om innovation på tværs af idérige klinikere, forskere, universitetsmiljøer, startups og den etablerede tech-branche, kan vi møde borgernes behov og krav til nye digitale sundhedsløsninger. Vi kan styrke de eksisterende digitale kompetencer og tiltrække den nødvendige nye arbejdskraft og kapital. Vi kan gøre Danmark til den førende nation for udvikling af fremtidens HealthTech-løsninger, lyder den positive udmelding.

Vi vil også gøre det lettere at omsætte gode idéer til nye konkrete løsninger, ved at skabe et større overblik over og lettere adgang til viden. Det har klinikere, virksomheder og universiteter brug for, så de ved, hvor de skal gå hen, når de vil udvikle og sætte strøm til de bedste ideer.

Læs artiklen her: https://www.danskindustri.dk/di-business/arkiv/nyheder/2019/6/regioner-og-private-samarbejder-om-fremtidens-sundhedsvasen/

Del dette med dit netværk: