Ikke et ord om digitalisering?

Selvom mange givetvis allerede har valgt at lægge mail og PC fra sig i sommerferien, er det nu svært at forestille sig løsninger på samfundsudfordringer – helt uden at indtænke digitalisering. 

Minsandten og alligevel: Digitalisering er ikke nævnt en eneste gang i det ”Forståelsespapir”, der nu danner flertal om den nye S-regering i Danmark! Har de mon glemt det? Er det bevidst-ubevidst blevet sådan? Skal vi finde de gamle rustne rejse-skrive-maskiner frem igen, når Danmarks fremtidige vækst skal sikres?

Omvendt og helt modsætningsvis oplever DI Digital heldigvis medlemsvækst i rekordtal. Digitale virksomheder samler sig nu organisatorisk omkring Dansk Industri, der melder om hele 60 nye medlemsvirksomheder i første halvår. Så erhverv og produktion har heldigvis fortsat øje for den centrale betydning af digitalisering. Nye innovative løsninger til både den offentlige sektor og de etablerede erhvervsvirksomheder er en klar forudsætning for solid fremtidig samfundsvækst …

Med håbet om, at en lang god sommerperiode, ovenpå en drøj valgkamp, kan koble og genskabe nye politiske visioner til danske blomstrende vækstmiljøer – også de digitale.

God læselyst, rigtig god sommer
Redaktionen, UdbudsMedia.dk

Del dette med dit netværk: