FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020

Årets forsyningspolitiske konference … NYE DATOER!

FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020
INNOVATION & KURS – REGULERING, RAMMER & VÆRDISKABELSE
INDUSTRIENS HUS & CHRISTIANSBORG – 4. og 5. FEBRUAR 2020

Det handler om ramme- og virkebetingelser, der fremmer målene for bæredygtige klimaløsninger, når årets forsyningspolitiske konference – FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2019, sætter rammer og ressourcer for forsyning, vand-, energi- og klimamål til debat.

Forsyningsbranchen og erhvervene skal bidrage til løsning af de ambitiøse klimamål. Er værktøjet friere tøjler og mere klare ramme- og virkevilkår? Hvilke barrierer skal ophæves og hvilke værktøjer skal udvikles og fremmes, når grundlæggende ressource- og klimaudfordringer skal løses? Hvad er og hvor er potentialet? Hvilke teknologiske muligheder er i sigte? Det handler kort og godt om ramme- og virkebetingelser, der bedst muligt fremmer målene for bæredygtige klimaløsninger.  Forsyningsbranchen og erhvervene er med, når de grønne danske forsynings- og klimaplaner er til et første eftersyn efter nyvalget til Folketinget.

ARRANGØRERNE: DI – KALUNDBORG FORSYNING – FORSYNING2100.NU – HERNING VAND – BLUE KOLDING – SKANDERBORG FORSYNING inviterer til FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS – mødested, der sætter kurs for aktivt samspil mellem forsyningsaktører, erhverv og Folketing.

Vel mødt på Rådhuspladsen, den 4. februar 2020 og på Christiansborg, den 5. februar 2020

Program: https://forsyning2100.nu/wp-content/uploads/2019/11/FORSYNINGSPOLITISK-KOMPAS_nov_09.pdf

Tilmelding: https://forsyning2100.nu/tilmeldingsformular-forsyningspolitisk-kompas

Bestillinger bekræftes i den rækkefølge, at de modtages.

Del dette med dit netværk: