Offentligt indkøb: Fair play, transparent for alle og lige vilkår

Ugens nyhedsbrev. Så ”ringer det atter ind” – og det til mere systematisk opfølgning og nyheder, hvad angår det offentlige Danmarks disponering af det årlige trecifrede milliardbeløb til indkøb og drift. Er konkurrenceforholdene om disse gigantsummer optimale – også advokater indbyrdes? køber dansk politi tolkning efter “katten i sækken”-princippet, hvordan fremmes det gode købmandskab?

Vi sætter igen fuld  fokus på velfærd, infrastruktur og digitalisering.  Det er helt centralt at erhverv og industri spiller optimalt sammen med det offentlige Danmark. Og at de, der leverer services-, varer og tjenesteydelser til stat, regioner, kommuner, institutioner og virksomheder i offentligt regi – ikke mindst forsyninger, energi- og anden infrastruktur, oplever et tidssvarende ordentligt samspil, baseret på fair play, transparent for alle og på lige vilkår. Det er fortsat vores “rettesnor”.

Vi lægger for med artikler, der efterlyser fri konkurrence om offentlige advokatopgaver, besynderlige  tolkeudbud til Danmarks retsvæsen og masser af gode historier om aktive infrastruktur-aktører.

Rigtig god læselyst – og fortsat god sommer
Redaktionen, UdbudsMedia.dk

Del dette med dit netværk: