Verdens bedste morgen

Af: HR og kommunikationsdirektør Anne Abraham fra Krüger A/S (i debatindlæg).

I dag har vi i Krüger A/S deltaget i 10 års fødselsdagen for ”Verdens Bedste Morgen”. Otte morgenfriske medarbejdere delte avisen ud på Virum og Nordhavn st.

Vi var også med i 2018, og det var en fantastisk oplevelse. Derfor var det helt naturligt for os at deltage igen. Dette års tema – klimaforandringer – passede så oven i købet særdeles godt på vores kerneforretning, som handler om alle former for vandbehandling og klimaløsninger.

Det giver god mening at udbrede nyheder om verdens positive udvikling, da det viser at det nytter noget, når vi aktivt vælger at være med til at gøre en forskel. Vi startede for alvor vores eget arbejde med FN’s verdensmål for to år siden. Bæredygtige løsninger er del af vores DNA og vores medarbejdere er motiverede af, at de bidrager til en bedre verden – så interessen var der fra starten i hele organisationen.

Det kan man blandt andet se ved, at 12 af vores medarbejdere har meldt sig som interne ambassadører for arbejdet med FN’s verdensmål, og initiativet til at deltage i ”Verdens Bedste Morgen” stammer herfra. Andre initiativer handler om at minimere madspild og understøtte biodiversitet, og vi sætter pris på alle forslag – både store og små.

Del dette med dit netværk: