Excellent erhvervsklima – Skandaløst indeklima

Frisk luft, tak! Kommuner og Folketing … det er bare ikke godt nok! Et godt råd fra Rådgivere og følgeindustri savnes!

Over 10 år er tilfredsheden med kommunernes indsats på erhvervsområdet endda markant øget, men frisk luft er en mangelvare. Undervisningsmiljøer er helt uden ventilation – udover åbne vinduer!

Ja: De danske kommuner har både helte- og skurke-rollen i denne uges nyhedsbrev.

Erhvervsklimaet i de fleste kommuner er i top – fortæller DI. Men når det kommer til indeklima, der hvor blomsten af landets kommende talenter befinder sig, så er tilstanden – med et enkelt ord ”skandaløs”. Konklusionen er klar, når Geo  Clausen, DTU-professor i indeklima og Bygningsfysik og hans team med målinger og rapporter dokumenterer, at halvdelen af landets skoler har et indeklima der ikke er egnet for undervisning. Vores nabolande har lovkrav om mekanisk ventilation i alle undervisningslokaler. Det har vi ikke i Danmark.

Alle har brug for gode råd, lyder et godt DI-Rådgiver-slogan ifm. debatten om det offentliges brug af rådgivere og konsulenter. I virkeligheden lyder et godt råd og en kæmpeudfordring til de danske rådgivere og følgeindustri. Vær med til at få Kommuner og Folketing op på mærkerne. Vær med til at skabe frisk luft i debatten om den friske luft …

Rigtig god sensommer læselyst
Redaktionen UdbudsMedia.dk

Del dette med dit netværk: