Forenklings forum

Skal forenkle dansk og europæisk regulering. Regeringen har etableret et nyt forum, som skal styrke indsatsen for, at det bliver enklere og lettere at drive en ordentlig og sund virksomhed i Danmark. Det nye forum skal både kigge på forenklinger i dansk og europæisk regulering samt bane vejen for øget innovation.

Regeringen øger nu indsatsen for at skabe bedre regulering og rammevilkår på erhvervsområdet. Det sker ved at forankre indsatsen fra Virksomhedsforum og Implementeringsrådet i et nyt forum, Erhvervslivets EU- og regelforum.

Erhvervslivets EU- og regelforum skal dermed både videreføre Virksomhedsforums og Implementeringsrådets gode arbejde med at sikre både enkle og overskuelige regler i dansk lovgivning og danske interesser, når EU-regler bliver til, og når de skal implementeres.

Derudover skal det nye forum som noget nyt også have fokus på forenklinger, der kan understøtte udvikling af nye forretningsmodeller og udbredelse af ny teknologi samt på, hvordan de offentlige digitale løsninger kan forbedres.

Del dette med dit netværk: