Ny vicedirektør, Danske Havne

Den 1. oktober tiltræder Susanne Isaksen som ny vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne, der repræsenterer landets erhvervshavne. Ansættelsen af Susanne Isaksen som ny vicedirektør skal ses som en styrkelse af organisationens fokus på særligt det internationale samarbejde og på arbejdet med den grønne omstilling.

Det fortæller Tine Kirk Pedersen, der er direktør i Danske Havne, og som er glad for nu at kunne præsentere sin nye vicedirektør: – Susanne kommer med en utroligt stærk baggrund fra flere forskellige dele af den danske transportbranche, og hendes erfaringer fra ledende stillinger i flere ministerier bliver guld værd i vores fremtidige arbejde for havnene, understreger Tine Kirk Pedersen.

Susanne Isaksen kommer senest fra en stilling som international direktør i Naviair, der står for lufttrafikstyringen i Danmark. Her var hun en del af den udvidede direktion og havde ansvaret for blandt andet Naviairs strategiske sager, internationale samarbejde og jura.  Inden da var hun kontorchef for Transportministeriets EU- og luftfartskontor.

Del dette med dit netværk: