Hvem er CareLink?

Det er et ukendt vikarbureau, der stormer mod halv milliard i omsætning

CareLink vinder stort udbud på 2-cifret millionbeløb for Region Midt Vikarbureauet CareLink A/S blev startet i 2007 med nul kroner i omsætning af sygeplejerske Mette Lynggren fra privathjemmet i Randers. I løbet af de seneste 12 år har virksomheden ikke set sig tilbage og omsætter lige nu omkring kr. 400 mio., hvilket har gjort virksomheden til det hurtigst voksende vikarbureau indenfor sundhedssektoren. I maj 2019 købte kapitalfonden Dansk Generationsskifte sig ind i virksomheden og Brian Rosenberg (45 år) blev ny adm. direktør.

Succesen ser ud til at fortsætte for den, for de fleste, ukendte jyske virksomhed. CareLink har således vundet endnu et stort udbud på levering af vikarer til samtlige hospitaler og hele socialområdet i Region Midt. En kontrakt til en samlet værdi på kr. 35 mio. – Vi er ekstremt stolte over, at vi endnu en gang bliver vist stor tillid, denne gang fra Region Midt. Udbuddet omfatter både det somatiske, psykiatriske og sociale område, og vi er blevet første leverandør på alle tre områder, så det er vi selvfølgelig virkelig ekstremt glade for, udtaler adm. direktør Brian Rosenberg.

Sundhedspersonale søger mod vikarbranchen Den store frihed og fleksbilitet, der er ved at være vikar hos CareLink, får mange sundhedsfaglige medarbejdere til at søge mod de private aktører og især vikarbureauerne. Adm. direktør Brian Rosenberg kan godt nikke genkendende til dette: – Vi modtager hver evig eneste dag ansøgninger fra sundhedsfagligt personale, som ønsker at blive en del af CareLink. Faktisk har vi personlige samtaler med mellem 50 og 100 kandidater hver eneste uge året rundt, og vi kan bruge endnu flere sygeplejersker og SOSU-assistenter, for efterspørgslen er enorm.

Kommunerne og regionerne står i disse år overfor store rekrutteringsudfordringer på ældre- og sundhedsområdet. Flere plejekrævende ældre, færre ansøgere på social- og sundhedsuddannelserne og et højt antal medarbejdere, som snart går på pension betyder, at udfordringerne bliver større i de kommende år. Derfor er rekrutteringen til ældre- og sundhedsområdet én af de væsentligste velfærdsdagsordener for KL. Brian Rosenberg udtaler afslutningsvis: – Kommuner og regioner står med en stor opgave, og de gør en stor indsats for at komme i mål, men vi kommer ikke uden om, at de får yderligere brug for vores hjælp i årene frem. Vi ser derfor ganske lyst på fremtiden.

OG HVEM ER SÅ CareLink? CareLink er Danmarks tredjestørste vikarbureau indenfor social- og sundhedssektoren. CareLink har i 2017, 2018 og 2019 fået Børsens Gazelle-pris. Foruden vikarydelser driver CareLink en hastigt voksende afdeling, som varetager specialopgaver indenfor det respiratoriske områder samt børneområdet for kommuner, regioner samt private borgere. CareLink har hovedsæde i Randers samt kontorer i Aalborg, Aarhus og Valby.

 

Del dette med dit netværk: