Vejle-visit i Seoul

Seoul i Syd Korea er ligesom Vejle en af de 100 byer i det internationale netværk 100 Resilient Cities. I Uge 43 afvikler byen en konference om klimaforandringer. Seouls borgmester er vært, og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen er i sin egenskab af kollega i resilience netværket særligt inviteret.

En delegation fra Vejle på studietur til Sydkorea for at hente masser af inspiration og læring på en række områder. Delegationen består af 13 erhvervsfolk, Økonomiudvalget og embedsmænd.

Det er et omfattende program, som venter delegationen fra Vejle, når de tager på en fire dages studietur til Sydkorea. Digitalisering, turisme, klimaforandringer og resiliens er nogle af de temaer, som er programsat.

Delegationen håber bl.a. at bliver klogere på digitalisering, kunstig intelligens og den teknologiske udvikling generelt i både den private og den offentlige sektor. Inspirationen skal bruges både i den kommunale forvaltning og i forbindelse med det nye AI Innovation House i Vejle Nord.

Besøget i Sydkorea omfatter også et besøg i byen Chuncheon. De besøgte Vejle i foråret og har inviteret på genbesøg. Byen er kendt for at være det sted, hvor Legoland Sydkorea skal opgøres. Derfor er temaerne her læring, byudvikling og turisme/oplevelser.

Del dette med dit netværk: