Kontakt os!

Gert Kyster Nielsen
Direktør/Ansvh. redaktør
+45 26 16 04 94
gn@udbudsmedia.dk

Claës Hagström
Redaktør, Udbuddets Blå Bog
claes@udbudsmedia.dk

Annoncer og salg:
Brug formularen nedenfor
eller tag kontakt til:
gn@udbudsmedia.dk


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Om os & kontakt

UdbudsMedia.dk arbejder med formidling, netværk, faglige konferencer og elektroniske udgivelser. Målgruppen er offentlige og private beslutningstagere.

UdbudsMedia.dk: Sitet – er formidling & netværk. Her finder du nyheder og viden til fagområderne og markedspladserne:

  • Offentligt indkøb & udbud, Offentlig Digitalisering, Forsyning & Energi samt samfundsrelateret udvikling i relation til disse centrale offentlige fagområder.

UdbudsMedia.dk har på årsbasis over 750.000 besøg – og er et flittigt brugt ”genvejsmedie” til håndplukket viden og nyheder om den +300 milliarder DKK store markedsplads.

Annoncering og service: Her kan du hente vores aktuelle prisliste.

UdbudsMedia.dk: Nyhedsbrevet har i alt ca. 8.000 modtagere, og de udsendes 35 – 40 gange årligt. Modtagerkredsen er private og offentlige beslutningstagere, der vel at mærke selv ønsker at modtage dette medie. Vores nyhedsbreve er korte målrettede nyheder og info om relevante events, konferencer, produktnyheder osv. for vores fagområde.

Annoncering og service: Her kan du hente vores aktuelle prisliste.

UdbudsMedia.dk: ”Den Blå Bog” Leder du efter viden om indkøbere og beslutningstagere i de offentlige indkøbsprocesser, personer der disponerer svimlende +300 milliarder kroner hvert år er der god hjælp at hente i udbuddets blå bog.

Annoncering og service: Her kan du hente vores aktuelle prisliste.

UdbudsMedia.dk: Leverandørguiden: Det kan ikke være nemmere. Leverandørguiden er nem at opspore … find den via sitet eller søg kort og godt på leverandørguiden.dk, så er du midt inde i det selvstændige opslagsværk, der via firmalinks og produktopdelinger skaber oversigt over aktuelle leverandører til den offentlige sektor.

Obs! Annoncemateriale bedes leveret i lavopløselige JPG eller PDF format. Kontakt for annoncering/information: www.udbudsmedia.dk/om-os-kontakt/

UdbudsMedia.dk arbejder med formidling, netværk og elektroniske udgivelser, der typisk er målrettet offentlige og private beslutningstagere, som hvert år disponerer trecifrede milliardværdier, varer og tjenester indenfor indkøbs- og udbudsområdet.

UdbudsMedia.dk formidler også fagrelevante konferencer, rådgivning, marketing- salgs- og medieservice til virksomheder, foreninger og organisationer.

Her kan du følge vores konference- og nyhedsinitiativer